Bogata hidratantna krema sa smiljem


Krema bogate teksture, pravi užitak za vašu kožu koju savršeno vlaži, hrani, štiti, pomlađuje. Za sve tipove kože, odlična je podloga za make-up.

Savjet za ljepotu: Za pojačani učinak prije kreme nanesite nekoliko kapi Ulja noćurka ili Eliksira protiv bora.

TIP KOŽE: Mješovita koža, Normalna koža, Suha koža

SASTAV: Badem, Maslina, Neven, Smilje, Suncokret, Vitamin E

KOLIČINA: 50 ml

PRIMJENA: Nanesite kremu na očišćenu i umivenu kožu. Za pojačani učinak, prije kreme nanesite nekoliko kapi
- Ulja noćurka kod dehidrirane kože
- Ulja divlje ruže kod suhe kože
- Eliksira protiv bora.- kod kože kojoj je potrebna pojačana njega protiv bora

REZULTAT: Dubinski hidrirana, zaštićena, baršunasta koža.

Savjet za zdravlje i ljepotu: Ovu kremu ugodne teksture koristite svakodnevno kako biste vašoj koži dali sve što joj treba za zaštitu i mladost. Ako je vaša koža dehidrirana, prije kreme nanesite Ulje noćurka: 3 kapi ulja kapnite na dlan jedne ruke i prstima druge ruke ga rastrljate kako biste ga ugrijali. Udahnite blagotvoran miris te ga nanesite na lice. Isti postupak je s Uljem divlje ruže i Eliksirom protiv bora kod kože sklone boranju. Ova će ulja dozvoliti da sastojci kreme uđu u duboke slojeve vaše kože.


Smilje, mediteranska biljka izvanrednih svojstava protiv starenja. Djeluje na obnavljanje kože kod oštećenja, bora i ožiljaka. Umiruje iritiranu kožu. Potiče mikrocirkulaciju. Neutralizira oksidirajući učinak na proteine i lipide staničnih membrana, a time i nastajanje slobodnih radikala koji su važan čimbenik u procesu preranog starenja kože.